Sfaturi pentru Pariurile Sportive


In cazul in care sunteti incepator in ale pariurilor sportive, pentru a nu pierde foarte multi bani si pentru a va creste real sansele de castig, trebuie sa aveti in vedere cateva sfaturi esentiale! Acestea, puse in practica la momentul potrivit, transforma simpla distractie de a paria intr-o sursa mult mai sigura de venit, incat sa puteti mult mai usor sa va distrati si sa faceti si bani in acelasi timp. Primul si cel mai important pas este sa analizati cu atentie meciul pe care doriti sa pariati. Amintiti-va ultimele 5-6 meciuri ale echipei inainte de a paria pe ea pentru ca in felul acesta va puteti da seama mai bine in ce forma este echipa. Luati deasemenea in calcul accidentarile, vremea, rezervele, moralul si terenul pe care se va desfasura meciul. Stim ca sunteti tentati sa pariati mult pe echipa favorita, insa cand puneti un pariu trebuie sa cunoasteti detalii si despre adversari si sa nu mizati banii pe favoritisme ci pe sanse reale, pastrandu-va cat mai detasat emotional. Creati-va si un sistem de pariuri cat mai disciplinat, gestionati meciurile cu incredere si din cand in cand trageti linie si vedeti care sunt castigurile si pierderile. Niciodata nu va lasati dusi de val daca pierdeti o suma de bani si nu va aruncati fara a avea ponturi sigure, in alte pariuri din graba de a va recupera banii. Limitati-va emotiile si pariati intotdeauna detasat, realist.


Conform www.sportive-pariuri.com unul dintre cele mai importante sfaturi, avand in vedere ca nu exista o formula magica de castig 100%, este sa nu pariati niciodata cand nu va permiteti sa pierdeti! Luati in calcul riscurile si fiti sigur ca bugetul va permite o pierdere. In functie de contul bancar detinut, stabiliti-va de la bun inceput un procent pentru fiecare pariu. Pe siteul mentionat mai sus, gasiti detalii si despre criteriul Kelly, o metoda folosita in planurile de management al banillor in pariuri. Continuand lista sfaturilor, pentru ca meciurile echilibrate (derby-urile si cele cu miza mare) pot fi inselatoare, acoperiti-va cu un pariu secundar pentru a acoperi un posibil esec! Si pentru ca lumea pariurilor sportive este atat de instabila, evitati sa pariati toti banii detinuti caci nu se poate stii niciodata cand ceva aparent sigur sufera o rasturnare de situatie de 100%. Nu in ultimul rand, nu pariati pe jocurile despre care nu stiti nimic: daca si in cazul echipelor cunoscute aveti sanse de a pierde pariurile, imaginati-va ce se intampla in cazul unor echipe despre care nu stiti nimic! Stati departe de sfaturile altora, caci fiecare are agenda proprie, sistemul sau de gestionare al pariurilor si mai ales, sume diferite de dumneavoastra pe care isi permite sa le riste. Bazati-va pe propriul calendar de pariuri, informatiile si ponturile proprii si bineinteles pe experientele personale anterioare.

Legend de Marie Lu


O noua serie mult-asteptata, un thriller romantic intr-o lume distopica si surprinzatoare - Legend, de Marie Lu. Coasta acoperita de ape a fostului oras Los Angeles. Doua natiuni care se razboiesc, Republica si Coloniile. Nascuta intr-o familie de elita, intr-unul dintre cele mai bogate districte ale Republicii, June e un copil-minune de cincisprezece ani. Ascultatoare, pasionata si dedicata tarii ei, o asteapta o cariera de succes in randurile armatei Republicii. Nascut in mahalalele unui sector al Republicii, Day este cel mai cautat infractor din tara, desi are doar cincisprezece ani. Insa motivele lui s-ar putea sa nu fie atat de rele pe cat par. Venind din lumi diferite, June si Day nu au niciun motiv sa se intalneasca, asta pana cand fratele lui June este omorat, iar Day devine principalul suspect. Angrenati intr-un joc de-a soarecele si pisica, Day incearca sa asigure supravietuirea familiei sale, iar June vrea sa razbune moartea fratelui ei. Insa, in mod cu totul neasteptat, cei doi descopera adevarul despre imprejurarile intalnirii lor, dar si masurile sinistre pe care tara lor e dispusa sa le ia pentru a-si pastra secretele. Cu actiune non-stop, suspans si romance, fascinantul roman al lui Marie Lu le va aduce cititorilor momente pline de emotie, o lectura pasionanta si trairi de intensitate maxima!